Stockholm 15/8 2013, Udda Fåglar öppnar.

I en liten replokal i ett industriområde i stockholmsförort inreddes för några år sedan år sedan en hemlig helgsalong och det första fröet till Udda Fåglar såddes. Under tropisk inverkan, en flaska rödvin och ett par kreativa själars rastlöshet öppnade man 2013 på Södermannagatan och idag är salongen i full aktivitet.

Några fann varandra på Hårgänget, där de bland likrundor och kärlek till musik även hann med ett antal hårvisningar, plåtningar och annat nörderi. Parallellt, i London, jobbade en annan upp sig i den brittiska frisörhierarkin.

Något senare sammanstrålade tre av fåglarna ihop för första gången och det dröjde inte länge förrän idéer började spånas. Snart var det självklart för alla att slå sig samman för att starta och grunda Udda Fåglar.

Nu är de ett kreativt team med otrolig fingertoppskänsla som värnar om både hantverket, varandra och alla älskade kunder och vänner.

De har gått utbildningar på Sassoon/London, Bumble & Bumble/London, Kevin Murphy, Allilon Education, Björn Axén, St Martins och London College of Fashion, hållit i kurser för andra frisörer samt gjort plåtningar för People Magazine och I Heart Magazine. Tidigare har de arbetat på Hårgänget, Björn Axén, Surebabyyes, MOC, Sthlm Fashion Week, London Fashion Week,  Taylor Taylor/London, Hurwundeki/London, Sassoon/London och Toni & Guy/England. Tillsammans har de 80 års arbetslivserfarenhet och ser fram emot ditt besök på Udda Fåglar!

Varmt välkommen att titta in, boka tid eller köpa presentkort!

andrii@uddafaglar.se anna-lea@uddafaglar.se camilla@uddafaglar.se kitty@uddafaglar.se maria@uddafaglar.se monica@uddafaglar.se ola@uddafaglar.se