20/9 Invigningsfest!

Efter sommaren, innan hösten – nu har vi klippt in oss och haft mer än mycket att göra sedan öppningen! Detta skall firas med pompa och ståt! Fredag 20/9 bjuder Udda Fåglar in till en skål eller två eller tre. Kom som du är, invigningsfesten håller dörren öppen på Södermannagatan 50 från sen eftermiddag till kl 23, för att sedan fortsätta på hemlig adress. Kvällen bjuder på både det ena och andra:

Skönheten Frankie’s Coffee (http://frankiescoffee.tumblr.com/) parkerar utanför oss och bjussar på kaffe å kaka!

Kevin Murphy (http://www.kevinmurphy.com.au/) levererar finfina goodiebags till tidiga gäster!

DJ:s för kvällen är Niklas och Markus. Med underjordiska toner stirrar dom på sina skor och spelar låtar vi älskar, låtar vi glömt och låtar vi inte visste fanns!

Lovers spelar live för oss kl 21! För den som missat Stockholms finaste kärlekstrio kan man spana in dem på PSL: (http://blogg.svt.se/psl/2013/04/15/titta-lovers-luxury/) !

Och kvällen slutar där allting en gång i tiden började. I en liten replokal i ett industriområde inredde man för ett år sedan en hemlig helgsalong och det första fröet till Udda Fåglar såddes. Kvällen till ära avslutas således med tropisk efterfest i forna industrisalongen! Där bjuder – förutom dans, DJ:s och dryck – Pjäsman oss på ett skräddat liveset. Kl 23 till sent. Vi åker i samlad trupp från Udda Fåglar!

Förutom detta: bjudbubbel och billig bar! Medtag kontanter!!2020.09.01 Monica
2019.12.01 Anna-Lea
2018.07.01 Theo & jag
2018.04.27 Andrii