2018.04.27 Andrii

Andrii är vår hittills bortflugna fågel som äntligen hittat hem. Han tror på ”magic and nice people” OCH har haft sitt egna boy band (!). Utöver det har han haft en karriär både som professionell dansare och modell.

Uppvuxen och frisörskolad i Kiev, Ukraina, men har även hunnit med Amsterdam, Berlin och München för att 2015 slå sig ner i Stockholm. Med en start på Surebabyyes och Björn Axén ser vi nu fram emot att Andrii får sprida sina magiska klipp över oss på Udda Fåglar, eller som han själv uttrycker det ”which I am infinitely happy about”!

Old birds in meeting with new bird.
Andrii, who was your first idol?
– Ariel from ”The Little Mermaid”.
If you had to choose just one haircut to do for the rest of your career it would be:
– Haircut for my mom.
Best influence?
– Challenges
Instagram account we should follow?
@das_ist_studio

Smultronställe in Sthlm?
– An old oak nearby my former house.

>>BOKA<<2020.09.01 Monica
2019.12.01 Anna-Lea
2018.07.01 Theo & jag
2018.04.27 Andrii